Contact

0723 310 102

Servicii

Curatenie si intretinere birouri, institutii si spatii comerciale Curatenie de intretinere si menaj in locuinte particulare
curateniebirouri curatenie intretinere si menaj
Mentinerea mediului de lucru curat si sigur inseamna angajati sanatosi, fericiti si mai productivi. Asiguram servicii de curatenie pentru birouri, institutii si spatii comerciale la preturi accesibile, care reflecta angajamentul nostru atat fata de nevoile de afaceri ale companiei dumneavoastra, cat si fata de nevoia angajatilor dumneavoastra de a lucra intr-un spatiu ingrijit, placut, benefic pentru sanatate.
>> MAI MULT
DAPROM SERV asigura servicii de curatenie pentru apartamente, vile si case, servicii de sezon (curatenia de Paste, Craciun, etc.), precum si servicii de curatenie locuinte dupa petreceri. In cadrul acestor tipuri de servicii va prezentam cateva din activitatile specializate de curatenie efectuate de personalul nostru.
>> MAI MULT
Curatenie dupa constructor Curatarea diverselor tipuri de suprafete
curatenie dupa constructor 790x391 curatare suprafete
Acest tip de curatenie este deseori mai complicat decat orice alt tip de curatenie pentru locuinte si din aceasta cauza echipele destinate sunt formate dintr-un numar mai mare de operatori de curatenie tocmai pentru ca locuinta ta sa arate impecabil in cel mai scurt timp. Curatenia post-constructor trebuie executata inainte de a va muta mobilierul in locuinta.
>> MAI MULT
Cu ajutorul tehnologiei de injectie/extractie utilizata de echipa DAPROM SERV beneficiati de o curatare riguroasa a oricarui tip de tesatura, revitalizand culorile si improspatand textura acesteia.
>> MAI MULT
Aprovizionare consumabile
aprovizionare_consumabile
Timpul e limitat si a te ocupa de aprovizionare necesita ore intregi de planificare, analize de preturi, comenzi, distributie si preluare. DAPROM SERV poate cumpara niste timp pentru tine, ca tu sa fii productiv in alte proiecte mult mai importante pentru tine si echipa din care faci parte. Promitem sa asiguram necesarul de produse igienico-sanitare precum:
>> MAI MULT

 


Urmareste-ne si pe