Contact

0723 310 102

Intrebari frecvente

Întrebari frecvente despre curatenie IN BIROURI, INSTITUTII SAU SPATII COMERCIALE

Se plateste pe ora sau pe lucrare?
Sunt tarife pentru fiecare operatiune de curatenie. Acoperim toate cerintele si necesitatile proprii fiecarui client in parte. De obicei echipa noastra de vanzari, dupa primul dumneavoastra contact, va trimite un reprezentant la fata locului.

Care este programul la birou?
De la 8 la 16, de luni pana vineri, dar echipele de vanzari si cele de lucru isi fac programul in functie de nevoile dumneavoastra.

In ce zone puteti asigura servicii de curatenie ?
Oferim servicii permanente de curatenie in judetul Valcea iar incepand cu anul 2010 asiguram servicii de curatenie ocazionale si in judetele Gorj si Arges.

Cum pot plati serviciile?
Plata se face dupa curatenie in cazul serviciilor ocazionale sau o data pe luna pentru serviciile pe baza de abonament. Se poate plati cu numerar sau ordin de plata. Daca preferati plata cu card vom rezolva aceasta la biroul nostru.

Care este valoarea curateniei?
Aceasta este in functie conditiile de prestare si suprafetele de curatat. Agentul de vanzari va face la fata locului pretul conform dorintelor clientului. Evaluarea este gratuita si se stabileste telefonic.


Întrebari frecvente despre curatenie IN LOCUINTE PARTICULARE

Trebuie sa fiu acasa cand se face curatenie?
Este optiunea dvs. Multi dintre clientii nostri prefera sa ne lase cheia. Altii lasa cheia intr-un loc sigur de fiecare data.

Cate persoane vin la curatenie?
Echipele de curatenie sunt compuse din 2 pana la 10 persoane, in functie de marimea locuintei, incusiv seful de echipa. Echipa este mai eficienta pentru ca fiecare angajat are atributii specifice: aspirat, sters praf, sters geamuri, curatenie bucatarie, curatenie baie, etc.

Daca doresc operatiuni de curatenie care nu sunt prevazute in pachetul standard?
DAPROM SERV acopera o larga varietate de servicii completata cu cerintele particulare ale fiecarui client. La noi fiecare client este UNIC.

Trebuie sa-mi procur detergenti pentru curatenie?
DAPROM SERV va ajunge la dumneavoastra cu produsele si echipamentele necesare desfasurarii curateniei. Toate produsele de curatenie sunt ecologice si sunt sigure pentru copii si animale.

Voi avea aceasi echipa de curatenie mereu?
Vom face eforturi sa va trimitem aceasi echipa. Ocazional vor fi cateva schimbari in echipa, datorate concediilor, sanatatii, evenimentelor familiale. Responsabilul de echipa ii invata pe coechipieri particularitatile si asteptarile dumneavoastra.

Echipele de curatenie sunt instruite si supravegheate?
Membrii echipei sunt instruiti inainte sa vina la locatia dumneavoastra. Responsabilul de echipa este cel care supravegheza desfasurarea activitatii de curatenie. De asemenea avem un departament de asigurarea calitatii si instruirea personalului.

Care sunt costurile de intretinere ale unei locatii?
Acestea sunt calculate in functie de marimea locatiei si de conditiile impuse. Consultantii nostri de vanzari vin la dumneavoastra pentru a stabili impreuna operatiunile de curatenie necesare, conform carora se stabileste un pret. Aceasta evaluare este gratuita si nu va obliga cu nimic.


Urmareste-ne si pe