Contact

0723 310 102

Administrare cladiri

administrare cladiri

Facility Management este un domeniu interdisciplinar dedicat intretinerii cladirilor comerciale si institutionale, precum mall-urile, cladirile de birouri si parcurile de afaceri, parcuri logistice, hoteluri, statiuni, scoli, arene sportive, centre de congres. Printre sarcini se numara intretinerea sistemelor de aer conditionat, a sistemelor electrice, de iluminat, retele de calculatoare – toate acestea facand parte din intretinerea tehnica; curatenia, dezinsectia si deratizarea, managementul spatiilor, decorarea, receptia, ingrijirea spatiilor verzi.
DAPROM SERV asigura o paleta larga de servicii distincte datorita carora cladirile, în toata complexitatea lor, functioneaza corect. Pentru noi, Facility Management înseamna permanenta îmbunatatire a conditiilor, asigurarea unor standarde înalte de siguranta, reducerea consumului de energie si prevenirea aparitiei sincopelor. Tratata ca un întreg, orice cladire va oferi ambientul ideal în care oamenii sa gaseasca adapost, un mediu placut de lucru sau relaxare.
Tot mai multi manageri descopera avantajele externalizarii serviciilor non core: eficienta, profesionalism si reducerea si controlul costurilor. De aceea oferim un pachet complet de Facility Services: servicii profesionale de curatenie, mentenanta tehnica a cladirilor, curatenie industriala, verificarea si curatarea sistemelor de ventilatie, aprovizionarea cu produse de curatenie, întretinerea spatiilor verzi, deratizare. De asemenea, oferim consultanta de specialitate, produse de protectia muncii ori sanitare si ne deplasam gratuit la sediul companiei dumneavoastra pentru a face o evaluare a serviciilor.

 

MANAGEMENT SI CONSULTANTA IN DOMENIUL CURATENIEI
Experienta de peste 10 ani acumulata in domeniul curateniei ne ofera posibilitatea realizarii unui nou tip de serviciu pe aceasta piata: management si consultanta in coordonarea activitatii de curatenie. In practica, se poate incheia un contract numai pentru management si consultanta: personalul pentru curatenie ramane angajat al clientului si lucreaza cu echipamente si materiale furnizate de acesta.
DAPROM SERV asigura sprijin in alegerea celor mai eficiente solutii pentru organizarea personalului si achizitionarea de echipamente si materiale consumabile.


Urmareste-ne si pe